Isnin, 19 Januari 2009

Sepetang bersama selebriti

Gua tidak berada di Istana Budaya petang semalam.Gua tidak menyaksikan persembahan Emmet dan rakan-rakan.Gua tidak berada dibelakang pentas untuk mengucapkan selamat sebelum mereka membuat persembahan.Gua juga tidak berada disana untuk bersalaman dan mengucapkan tahniah ketika selesai persembahan.

Semestinya tiada foto untuk kenang-kenangan.

Gua tidak berada di Stadium Putra Bukit Jalil petang semalam.Gua tidak menyaksikan persembahan artis-artis yang masuk bertanding.Gua tidak berada dibangku stadium menyaksikan Meet Uncle Hussain dinobatkan sebagai pemenang Juara Lagu ke 23.Gua juga tidak bersama-sama pemenang meraikan kemenangan mereka dimajlis 'After Party'.

Semestinya tiada foto untuk kenang-kenangan.

Gua berada disatu studio kecil dipekan Ampang petang semalam.Gua menyaksikan persembahan dari beberapa kumpulan muzik yang kuat,bising dan laju.Gua berborak bersama selebriti ini.Minum teh o ais bersama selebriti ini yang sering diperkatakan oleh selebriti ini.Berjumpa dengan selebriti ini walaupun tidak sempat bertegur sapa.

Malangnya tiada foto untuk kenang-kenangan.

Oh ye..gua kesana bersama selebriti ini yang sedang mula meningkat popular.

6 ulasan:

iyan berkata...

betul la...
gua rs rambo pun blog celebrity skang...
ehe...

p/s:salam perkenalan.

Ami berkata...

Kau tengok nama dia je dah tau.

ainfazrin berkata...

oo. gi saing encik rambo.

kira encik tom pun terkena gak tempias 'over dressed' rambo semalam ek? hehehe.

malang betol lah sbb tak ada foto kenang-kenangan :P

apek terror berkata...

peh lu blogger tlg sain laptop gua boleh x?

Rambo berkata...

stail nak femes jugak tapi konon konon macam malu malu.

sudah la lu!

tom berkata...

iyan-rambo mmg pemes skrg

ami-btol gak,dh bnyk org mati kt tgn dia,tu yg pemes tu

ain-oh tidak..gua x 'over dressed'..gua runcit-runcit je

takat-taik,Rambo doh yg pemes,gua nk mintak sain pun xdpt lg ni

rambo-amacam? licik tak gua