Rabu, 15 April 2009

Tora datang lagi..

Musim bola BPL sudah mula hampir kekemuncak.Lagi beberapa perlawanan lagi akan muncul juara BPL untuk musim ini.Bagi Arsenal musim ini mungkin merupakan musim yang agak mengecewakan.Tapi takpe semuanya merupakan persedian untuk musim depan yang lebih mantap dan cemerlang.Bercakap pasal musim baru BPL, antara yang gua tunggu setiap tahun,selain daripada perpindahan pemain atau pengurus ialah pertukaran rekaan jersey pasukan.Pakai kaler sama ke?..tukar penaja ke?..Nike ke?..Adidas ke?..FBT ke?.Ambros ke?.

Nak dijadikan cerita, sedang gua lompat-melompat dari satu blog ke satu blog,dari satu 'page' ke satu 'page',gua terjumpa ini..

'New Strip For 2009/2010 BPL Season"

Haha..Spoil tak?

Ok gua start dengan The Mighty-Mighty Gunners...Arsenal














Ini mungkin merupakan jersey 'away' Arsenal bagi musim depan.Ia merupakan inspirasi daripada jersey yang dipakai pada musim 1982.Bagi gua ianya tidaklah terlalu cantik dan tidaklah terlalu buruk.Lagipun hijau memang tengah 'in' dengan gua sekarang.Sejak-sejak menganut fahaman 'enviromentalis' ni.Merah putih masih lagi akan menjadi jersey utama bagi The Gunners.

Liverpool..















Jersey yang agak menarik bagi gua.Peminat-peminat Liverpool pasti menyukai rekaan terbaru Adidas untuk pasukan mereka.Ini merupakan rekaan untuk 'away' jersey mereka.

Chelsea


















Apakah?..lu ingat lu Robocop ke apa?..Kah kah kah...macam jersey rugby pun ada...kah kah kah...siap ada bra tu..kah kah kah..

Dan akhir sekali..jeng jeng jeng

Manchester United...














Kah kah kah...macam munkee..kah kah kah..jap-jap...cuba lu tengok away jersey pulak..



















Kah kah kah..munkee kuasa dua...tak sabar gua nak tengok si munkee Ronaldo tu pakai jersey ni musim depan...kah kah kah..

*twinkle little star - maklumat dicedok disini
*twinkle-twinkle litle star - penat gak gelak stail brader isam rais ni ye...kah kah kah

6 ulasan:

Ami berkata...

Hahah..Tom!
Macam Flashman pun ada jersi MU tu.
Chelsea plak ada bra..hahah..nasib tak half cup. Drogba pakai bra. Drogbra!

AMMOSHAM berkata...

tak ada ramalam jersey untuk malaysia ke dude?

Ahmad Azrin Aziz berkata...

jersey kelate lagi ganah..

revrie berkata...

Kah kah kah.
Chelsea tu tak tahan.

yusr@n berkata...

dua2 tu bukan jersi betul man u..hehe

c-boz00 berkata...

hehehe..
jersi jepun masih menjadi idaman kalbu